CatEspFrEng
MENU
Segueix-nos a
Si vols estar informat de les
ofertes envia WhatsApp al
634 761 534

Canvis d'oli i revisions

Una de les formes d’allargar la vida útil d’un automòbil és fent-li un manteniment adeqüat. Amb aixó ens assegurem que els seus components rendeixin amb la màxima eficàcia.

El motor está lubricat per oli que redueix la fricció de les peces en moviment.

Amb l’ús, arrossega les impuresses cap al filtre alhora que va perdent les seves proprietats lubricants. Així mateix, entremig dels conductes que dirigeixen el cabal d’aire hi ha un filtre que reté les impuresses abans d’entrar a les cambres de combustió.

Per altre banda, en els motors dièsel també hi ha un filtre que atura les impuresses del gasoli abans que entri dins els injectors. Per aixó és necessari canviar l’oli i els filtres abans que perdin tota la seva eficàcia.

Existeixen diferents qualitats d’oli en funció de la seva composició: mineral, semi-sintètic i sintètic 100%. A més, avui dia amb els vehicles de nova generació i motors d’altes prestacions, s'han formulat lubricants específics per a ells.

A disposem d'una àmplia gamma d'olis que cobreixen les necessitats de la gran majoria de vehicles del mercat. Només utilitzem lubricants de les principals marques, garantint la màxima qualitat per a cada tipus d'automòbil.

Tornar a la pàgina d'INICI
Tornar a la pàgina de SERVEIS