CatEspFrEng
MENU
Segueix-nos a
Si vols estar informat de les
ofertes envia WhatsApp al
634 761 534

Des de temps inmemorial, la raça humana ha tingut com un dels seus trets diferenciadors d'altres espècies, el sentit de la competició.

Deixant de banda que la natura es regeix per la llei del més fort, l'home sempre ha buscat de superar els seus propis límits, retant-se a sí mateix mitjançant competicions per batre els seus rivals.

D'aquest esprit nasqué el què coneixem com esports en les diferents modalitats en funció del medi ón es desenvolupen: atletisme, natació, etc.

L'afany de superació ha portat avenços en camps tan diversos com són l'alimentació, nutrició, el vestit, i dels quals tots en gaudim d'una manera ó altre.

L'esport de l'automòbil no es podia escapar d'aquests principis. Tots sabem que un dels objectius de l'automobilisme és el de servir de banc de proves de moltes millores (cinturons de seguretat, air-bags, abs, controls de tracció, estructures deformables, etc.) que avui dia tots els nostres cotxes les incorporen i que fan la conducció més agradable i sobretot la carretera més segura per a tothom .

A estem compromesos amb l'esport de l'automòbil, i volem contribuir amb el nostre granet de sorra a fer més gran aquest esport. Es per aixó que patrocinem un equip totalment amateur d'aquesta comarca que competeix dins el Campionat de Catalunya de Rallyes.

Amb aquesta voluntat, aquí volem compartir amb tots vosaltres aquesta iniciativa i ón trobareu informació, vivències i imatges d'aquest esport, sense el qual el progrés en camps tan diversos com la seguretat tan activa com pasiva, l'eficiència energètica o la sostenibilitat mediambiental no seria possible.

Enllaç al palmarès i galeria d'imatges dels equips de Rallyes