CatEspFrEng
MENU
Segueix-nos a
Si vols estar informat de les
ofertes envia WhatsApp al
634 761 534

Empresa creada al 1998 dedicada al servei de mecànica ràpida per a turismes, furgonetes i 4x4, essent pionera a la comarca de l’Alt Empordà.

Al 2009 comença a operar amb el nom actual, desenvolupant única i exclusivament les mateixes activitats en les que s’ha especilitzat des de la seva creació que son:

Canvis d'oli i revisions, pneumàtics, frens, amortidors, escapaments i transmissions.

Aquesta exclusivitat li ha aportat un profund coneixement dels productes ofertats i ha adquirit una gran experiència en l’execució d’aquestes tasques.

Cal tenir present que, d'acord amb Reglament 461/10 dictada per la Comissió Europea, tots els compradors de vehicles nous són lliures des del primer dia d’escollir qualsevol centre de reparació d’automòbils per a fer les revisions i manteniments dels seus vehicles, no invalidant en cap cas les garanties dels fabricants.

A estem preparats per a segellar els llibres de manteniment del seu automòbil que el protegeix amb la mateixa força i garantia que el fabricant.

Fem servir productes de primera qualitat, homologats pels principals fabricants de marques d’automòbils, amb les màximes garanties del mercat.

Disposem de professionals qualificats que realitzen les reparacions amb rigor, eficàcia i rapidesa.

Si ho desitja elaborem diagnòstics gratuïts i pressupostos per escrit i sense compromís.

A tenim cura del medi ambient. Estem adherits als principals organismes de retirada i reciclatge de residus de Catalunya.

Pressupostos i reserva de pneumàtics on-line. Gaudeixi d'avantages exclusius...!!!

Posibilitat de concertar cites i demanar pressupostos de serveis mitjançant correu electrònic i confirmació mitjançant correu ó SMS.