CatEspFrEng
MENU
Segueix-nos a
Si vols estar informat de les
ofertes envia WhatsApp al
634 761 534

Des de sempre a hem tingut molt clar que, davant la competència cada dia més ferotge del sector, el camí a a seguir és el d'apostar per un servei al client que es diferenciï de la resta per mantenir uns valors que cada dia són més difícils de trobar com són:

  • la serietat
  • la profesionalitat
  • el tracte humà
  • la honradesa
Així, estem compromesos a oferir un servei de qualitat en les nostres reparacions en les quals prevalguin uns principis per a nosaltres irrenunciables.

A respectem escrupulosament tan el temps de servei com l'import estipulat en el pressupost previ a les reparacions i no es fa cap servei o canvi d'algun element que no tinguem el consentiment del client.

Fem servir els recanvis homologats pels fabricants d'automòbils amb la millor relació qualitat-preu i amb les màximes garanties del mercat.

A ens esforcem cada dia per dispensar als nostres clients una atenció i tracte exquisits, una relació personal amable i un ambient acollidor.

Els nostres profesionals estan preparats per a donar una alta qualitat de servei, explicant al client el perquè de les nostres reparacions per tal que els treballs a realitzar siguin completament transparents.

Respectem el medi ambient en totes les nostres operacions. Formem part de l'associació SIGNUS ECOVALOR per a la recollida dels pneumàtics usats, i de les empreses dedicades a la retirada d'olis i elements contaminants.

És per tot aixó que la nostra millor publicitat són els nostres clients. Vingui a comprovar-ho!.
Enrere